T13-T15 FC Rauma yj SyysSemi-turnauksesta kultaa
7.9.2021 18:23 Uutiset / T13 -15 2006-2008

Joukkueessa pelasivat Lilia, Ronja, Neea, Eennea, Noora, Riina, Jemina, Nella S, Jenna, Sara, Venla, Janette, Nella P ja Anni

T13-15 yhteisjoukkueemme osallistui 4-5.9 Seinäjoella järjestettyyn SyysSemi-turnaukseen. Turnaus aloitettiin ottelulla HJK/City valkoista vastaan, jonka voitimme 10-0. Maistuvan lounaan jälkeen seuraavaksi kohtasimme HauPa T07 joukkueen, joka saapui hieman myöhässä bussi ongelmien vuoksi. Kylmässä kelissä odottelu ei kuitenkaan jäädyttänyt tyttärien pelihaluja, vaan tämäkin ottelu päättyi 3-0 voittoomme. Tämän jälkeen oli vielä yksi ottelu päivällisen jälkeen. Tässä iltapelissä vastustajanamme oli Vaasasta WFA/I-JBK yj 08. Tämä ottelu päättyi 4-1 voittoomme.

Sunnuntaina aamuisessa sijoitusottelussa (sijat 1-8) vastaamme asettui A-Lohkon neljänneksi sijoittunut APV. Tällä kertaa tytöt oli saanut ravisteltua unihiekat pois ja tuloksena oli 6-0 voitto.

Lounaan jälkeen vuorossa oli peli HJK/City sinistä vastaan, jossa panoksena oli finaali paikka. Tämänkin ottelun tuloksena oli voitto 2-0 ja pääsy finaaliin oli plakkarissa.

Finaalissa vastaamme asettui jo lauantain iltapelissä kohtaamamme WFA 08/I-JBK yj. Vastustaja raivasi tieltään WFA:n 07 tytöt. Finaali päättyi 2-0 voittoomme ja juhlat saivat alkaa.

Turnauksen Tsempparina palkittiin maalitykkimme Anni.

Onnittelut vielä tytöille hienosta turnauksesta!!!!   
Lisää uutisia
Karhu-Futis Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat